Üdvözöljük

Tisztelt Látogató!

Valamennyire tudatában vagyunk annak, hogy ma nagyon sokan több kritériumot is felállítanak maguknak akkor, amikor faházat keresnek nyaralónak, akár családi lakóháznak.

Látjuk azt is, hogy az építkezni szándékozók szerint az olcsó faház, akár a házilag is építhető faház népszerű keresési feltételek.

Engedje meg kedves látogató, hogy egy fontos tudnivalóra felhívjam a figyelmét:

 Romániából faházat olcsón vásárolni nem érdemes és nem is szabad. Tesszük hozzá, ahogy mondani szokás:” Olcsó húsnak, híg a leve”.

De, jó terméket elfogadható áron vásárolni az erdélyi faházgyártóktól, kifejezetten indokolt, főleg akkor, ha az Ön és családja számára fontos a kitűnő életteret biztosító hétvégi ház, nyaraló, lakóház legyen az könnyűszerkezetes vagy gerenda ház. Mindezek megtalálhatók több Hargita megyei faházakat gyártó vállalkozásnál.

Ezek egyike a Gyergyó medence központjában, Gyergyószentmiklóson lévő Tig-Rad System Kft is.

Több mint 20 éve állunk a megrendelőink rendelkezésére.  Ezen, nem éppen rövid idő alatt tanultunk sokat, sőt nagyon sokat.

Egy nagyon jól összekovácsolt, munkáját kiválóan végző menedzsment csapat, a mellette dolgozó gyártó és szerelő munkatársakkal a reklám jellegű “Szakembereink szívesen állnak az Ön rendelkezésére” mondatot valós tartalommal töltötték fel.

Nincs bátorságunk azt állítani, hogy mi vagyunk, akik a legolcsóbb faházat gyártják, de azt bátran mondjuk, hogy mindig, minden körülmények között megteszünk mindent annak érdekében, hogy faház vásárlóink elégedettek legyenek úgy a minőséggel, mint a kiszolgálással.

Ezek kipróbálására kérjük és bíztatjuk, hogy amennyiben a honlapunkon megtalálható részleteken kívül bármilyen további információra lenne szüksége, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, mert szívesen és jó szándékkal állunk a rendelkezésére, faház valamint más jellegű fatermékek témában.

Fából készült házainkkal mi: „Visszaadjuk a természetnek, ami természetes.”

Hasznos böngészést és egészséges otthont!

Tisztelettel:

 A Tig-Rad System Kft. csapata