Bine aţi venit

Stimaţi vizitatori,

Suntem conştienţi că aztăzi foarte mulţi internauţi îşi crează un criteriu de căutare pentru ei înşişi atunci când caută case din lemn pentru cabană sau pentru case de locuit.

Constatăm la cei care intenţionează să construiască o casă că folosesc cuvinte cheie cum ar fi: case din lemn ieftine, case de lemn la cheie, case din lemn de vânzare etc.

Permiteţi-mi stimaţi vizitatori să atrag atenţia Dvs. asupra unui lucru foarte important:

Nu merită să cumpăraţi o casă ieftină în sensul economic al cuvântului, fiindcă vă creaţi numai necazuri.

Dar construirea unor case de lemn realizate de producători din Transilvania, bineînţeles la un preţ modest şi corespunzător nivelului de calitate, chiar este indicat pentru a trăi într-un mediu aproape natural.

Firma Tig-Rad System Srl este una din firmele care produc case din lemn în Harghita. Suntem din oraşul Gheorgheni, şi stăm la dispoziţia celor care vor produse din lemn, de mai mult de 20 de ani.

O echipă bună de management, cu o experienţă bogată, împreună cu cei din producţie şi echipele de montaj  suntem convinşi ca prin prezentarea şi realizarea produselor noastre, cum ar fi: case din lemn pentru locuinţă, cabane, case din lemn weekend, care se pot fabrica din grinzi dar şi din structură uşoară, tip sandviş sau cum se mai spune case din lemn tip american, reuşim să vă oferim o viaţă mult mai sănătoasă într-un ambient plăcut şi bine meritat.

Recunoaştem că nu noi suntem cei care vând cele mai ieftine case din lemn dar subliniăm că satisfacţia clienţilor noştrii privind calitatea şi preţurile practicate de compania noastră mereu au fost cele mai importante puncte de a încheia un contract.

Specialiştii noştrii stau la dispoziţia Dvs. cu plăcere şi profesionalism.

Pentru orice informaţii pe care nu o găsiţi pe pagina noastră, nu ezitaţi a ne contacta.

Mottoul nostru: „Redăm naturii ceea ce este natural.”

Cu stimă:

Echipa Tig-Rad System